NOVOSTI

STABILIZACIJA PALETE

Stabilizacija opterećenja na paletama može se obaviti na mnogo načina. Jedan od najvažnijih zadataka pri transport paleta jeste metoda stabilizacije kako ne bi došlo do oštećenja robe.

ETIKETE I RIBONI

Etikete su naljepnice koje se lijepe na proizvode, pakovanja, dokumenta ili druge predmete radi obilježavanja, identifikacije ili informisanja.

MJEHURIČASTA FOLIJA

Vodeći se motom da u našoj ponudi možete naći proizvode koji osiguravaju stabilizaciju paleta i pakovanja, iz ponude izdvajamo artikl Mjehuričasta folija.

ROBOT ZA STREČIRANJE PALETA

Kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca i ponudili im proizvode kojima garantujemo stabilizaciju paleta u našem asortimanu možete pronaći i robota za omatanje paleta.

KARTONSKI UGAONICI

Kartonski ugaonici stabilizuju palete i obezbeđuju zaštitu tokom transporta i skladištenja robe.

MREŽA ZA OMATANJE PALETA

Mreža za omatanje paleta koristi se pri strečiranju paleta čiji se proizvodi pakuju vrući ili ako se prije isporuke mora izvršiti sterilizacija zapakovanih proizvoda.

Mini stretch folije u boji

Novitet u našem prodajnom asortimanu su mini stretch folije u boji čije dimenzije mogu biti od 100 do 250mm širine sa namotajem folije u dužini od 150m. Mini stretch folija

Mini stretch folija

Mini stretch folija je praktičan proizvod pogodan za korištenje u industriji, kancelarijama ili domaćinstvu.

Tamper tape

Zaštitna sigurnosna traka dizajnirana je za sprječavanje krađe vrijedne robe. Koristi se za zatvaranje kartona ili kontejnera tokom otpreme ili skladištenja. Nakon što se traka otvori ili ukloni, na površini