Obilježavanje 20. godina poslovanja 2B d.o.o.

Kako smo već najavili u prethodnoj objavi donosimo vam malo atmosfere sa obilježavanja 20. rođendana naše kompanije 2B d.o.o.

Prvo obilježavanje se odvilo tamo i gdje je sve počelo, u Velikoj Kladuši. Uprava zajedno sa zaposlenicima, partnerima i prijateljima, proslavila je rođendan prigodnim domjenkom u Velikoj Kladuši.

Nakon proslave, nekoliko dana poslije isti je obilježen i u Sarajevu u kultnom sarajevskom restoranu Park Prinčeva, zajedno u suradnji sa Hrvatskim poslovnim klubom čiji smo član. 

Proslavi su nazočili brojni partneri i prijatelji s kojima surađujemo i koji su vjerovali u naš kvalitet i posao. Čast nam je i prisustvo članova Hrvatskog poslovnog kluba, a povrh svega i ambasadora Republike Hrvatske Ivana Sabolića.

 Druženje je započeto kratkim osvrtom na rad 2B kompanije, retrospektivu i obraćanje vlasnika, a nastavilo uz razgovor, zabavu i glazbu.

Ovom prilikom bi željeli zahvaliti svim gostima, zaista nam je bila čast ugositit ih i biti njihov domaćin i nadamo se da ćemo imati još prilika za ovakve susrete.