PRAVILNIK O PRIVATNOSTI

Ovu web stranicu (u daljnjem tekstu „Web stranica“) omogućuje 2B Solvent d.o.o. (u daljnjem tekstu „mi” ili „nas”). Za više informacija o davatelju usluge molimo pročitajte naš Pravilnik o privatnosti.

Obrada osobnih podataka

U dijelu koji slijedi želimo Vam dati informacije o načinu na koji postupamo s Vašim osobnim podacima prilikom Vašeg korištenja naše Web stranice. Osim ako nije drugačije navedeno u poglavljima koja slijede, pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka proizlazi iz činjenice da je takva obrada potrebna kako bi Vam bile dostupne funkcionalnosti Web stranice koje ste zatražili.

Pristup našoj Web stranici

Kada otvorite našu Web stranicu, Vaš preglednik će prenijeti određene podatke na naš Web poslužitelj. Prijenos podataka se vrši iz tehničkih razloga, kako bismo Vam mogli učiniti dostupnima zatražene informacije. Kako bi Vam olakšali pristup Web stranici, prikupljaju se, pohranjuju na kratko vrijeme i koriste sljedeći podaci:

- IP adresa
- datum i vrijeme pristupa
- razlika u vremenskoj zoni u odnosu na srednje vrijeme po Greenwichu (GMT)
- sadržaj zahtjeva (specifična stranica)
- status pristupa/HTTP status kod
- količina prenesenih podataka
- Web stranica koja zahtijeva pristup
- preglednik, postavke jezika, verzija preglednika, operacijskog sustava i površine

Kako bismo zaštitili naše legitimne interese, takve podatke na ograničeno vrijeme pohranjujemo kako bismo mogli započeti s praćenjem osobnih podataka u slučaju ili pokušaju neovlaštenog pristupa našim poslužiteljima (članak 6. Opće uredbe o zaštiti podataka).

Postavljanje kolačića

Ova Web stranica koristi tzv. „kolačiće“. Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene u memoriji Vašeg uređaja putem Vašeg preglednika. Oni pohranjuju određene informacije (npr. korišteni jezik ili postavke stranice) koje Vaš pretraživač može (ovisno o vijeku trajanja kolačića) ponovno nama prenijeti prilikom Vašeg sljedećeg posjeta našoj Web stranici.

Dodatne kolačiće koristimo samo s Vašom prethodnom privolom (članak 6(1)(a) Opće uredbe o zaštiti podataka). Pri Vašem prvom posjetu našoj Web stranici, pojavit će se obavijest koja će od Vas zatražiti privolu za postavljanje dodatnih kolačića. U slučaju da ste dali Vašu privolu, smještamo kolačić na Vaše računalo, a oglas se neće više pojavljivati dok je kolačić aktiviran. Nakon isteka vijeka trajanja kolačića, ili ako kolačić aktivno izbrišete, oglas će se ponovno pojaviti prilikom Vašeg sljedećeg posjeta našoj Web stranici, te će se ponovno pojaviti poziv na davanje privole.

Naravno, našu Web stranicu možete koristiti i bez postavljanja kolačića. U bilo kojem trenutku možete u Vašem pregledniku podesiti ili u potpunosti deaktivirati korištenje kolačića. Međutim, to može dovesti do ograničene funkcionalnosti ili negativno utjecati na pristupačnost naše Web stranice. Možete u bilo kojem trenutku odustati od postavljanja dodatnih kolačića koristeći odgovarajući opciju za primjedbe navedenu u gornjoj tablici.

Korištenje obrazaca za kontakt

Možete nam se obratiti izravno putem obrasca za kontakt koji je dostupan na našoj Web stranici te možete nam poslati sljedeće podatke: ime, prezime, ulica, poštanski broj, mjesto, telefon, e-mail te Vašu poruku s naslovom.

Prikupljamo, obrađujemo i koristimo podatke koje ste nam dali preko obrazaca za kontakt isključivo za izvršavanje Vaših specifičnih zahtjeva.

Informacije o pritužbama vezanim uz kvalitetu usluge

Ako želite prijaviti nuspojavu ili nezadovoljstvo na kvalitetu usluga, isto možete prijaviti na:

- tel: +385 1 3323 003
- adresa elektroničke pošte: [email protected]

Informacije vezane uz Vaša prava

U skladu s primjenjivim propisima o zaštiti privatnosti podataka pripadaju Vam sljedeća prava:

- Pravo na informacije o Vašim osobnim podacima koje smo pohranili;
- Pravo na traženje ispravka, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka;
- Pravo na prigovor na obradu podataka za razloge iz našeg vlastitog legitimnog interesa, javnog interesa, ili profiliranja, osim ako ne možemo dokazati da postoje uvjerljivi, opravdani razlozi koji nadilaze Vaše interese, prava i slobodu, ili da se takva obrada provodi u svrhu potvrde, primjene ili obrane pravnih zahtjeva;
- Pravo na prijenos podataka;
- Pravo   na   podnošenje žalbe tijelu koje je nadležno za zaštitu podataka;

Možete u bilo kojem trenutku s budućim učinkom opozvati Vašu privolu vezanu uz prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka.

Ako želite iskoristiti Vaša prava, obratite se Vašim zahtjevom službeniku za zaštitu osobnih podataka na: [email protected]

Kontakt

Za sva pitanja vezana uz privatnost podataka molimo koristite naš obrazac za kontakt ili se obratite osobi odgovornoj za zaštitu podataka na adresi:

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Edin Bekanović

- 2B Solvent d.o.o.  Gajščak 5, 10 000 Zagreb
- OIB: 95799446736
- Tel: +385 1 3323 003
- adresa elektroničke pošte: [email protected]

Ažuriranje izjave o privatnosti

Periodično možemo ažurirati našu izjavu o privatnosti. Ažuriranje našeg Pravilnika o privatnosti bit će objavljen na našoj Web stranici. Sve dopune stupaju na snagu u trenutku njihove objave na našoj Web stranici. Stoga, savjetujemo Vam da redovito posjećujte stranicu kako biste bili obaviješteni o mogućim ažuriranjima.

Vaš 2B Solvent d.o.o.

Preuzmite: Zahtjev ispitanika